Däckstaplare för lastbilsdäck, monteras på motviktstruck

Frendix Easy Gripper 2160

 

Frendix Easy Gripper 2160 är utvecklad för att hantera lastbilsdäck, traktordäck och däck för schaktmaskiner upp till Ø 2160 mm. Det eliminerar tungt fysiskt arbete och risken för både olyckor och skador. Monteras enkelt på motviktstruck som därmed blir däcktruck.

Lyftkapacitet 1000 kg

Grip diameter på däck 1200-2160 mm

Däck bredd upp till 1000 mm

Justerbar gripkraft upp till 2000 kg

Pushing kapacitet 1000 kg

3 griprör 89x600 mm

Frendix Stacker

För enkel hantering av upp till 6 lastbilshjul.

Kamera Kit

Säkerställer god sikt över det skymda området framför den lastade trucken. Kameran ger ett brett synfält och med hjälp av en stark LED-lampa kan man även jobba i mörker. En 7” färgskärm med dvd-upplösning gör att föraren alltid är medveten om området framför trucken, ett område du normalt inte ser.  Allting sker trådlöst så det finns inget behov av extra kablar från Frendix Tyre Gripper.

Skärmen kommer förberedd för 4 olika kameror och kan enkelt användas tillsammans med andra tillbehör från Frendix.

 

Quick Shift Modul

Säkerställer snabba byten mellan gafflar, Easy Gripper, Staplaren och andra tillbehör. Quick Shift-modulen fästs direkt på gaffeltrucken, mini lastare, teleskoptrucken eller andra frontlastare. Quick Shift-modulen är ett tillval.

 

Gaffel Modul

Med denna gaffel-modul och ovanstående Quick Shift, kan gafflar skiftas mellan Frendix Easy Gripper 2160 och gaffel modulen på mindre än en (1) minut.

 

Remote Control

Den kompakta fjärrkontrollen kan placeras på många ställen i förarhytten. Detta garanterar en enkel och säker drift även om trucken bara har en hydraulisk anslutning för de 2 funktionerna på Frendix Stacker. Den användarvänliga fjärrkontrollen har tydliga symboler för GRIP - TILT funktionerna. En LED-lampa visar tydligt vilken funktion som är aktiv. Gaffeltruckar med 2 oberoende hydrauliska anslutningar behöver inte fjärrkontroll. Fjärrkontroll är standardutrustning.

 

 

 

Kontakta oss

Almedalsvägen 5
137 70 Dalarö

Tel: 08 – 504 900 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.frendix.se


För reservdelar:

Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med benämning och serienummer för Frendix Däckstaplaren samt vilken reservdel det gäller.